HOTEL SUPPLIER > NEWSLETTER > Τεύχος 4 - 25 ΜΑΙΟΥ 2005

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΚΤΥΩΘΕΙΤΕ - ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Βγείτε μπροστά από τον ανταγωνισμό σας με 40% επιδότηση από το πρόγραμμα Δικτυωθείτε

Η παρουσία στο διαδίκτυο είναι μια αναγκαιότητα για την επιχείρησή σας. Υπάρχει ένα τμήμα του τζίρου που υλοποιείται μέσω του διαδικτύου και όσο καλύτερη είναι η παρουσία της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο τόσο μεγαλύτερο τμήμα αυτού του τζίρου διεκδικείτε. Αυτό είναι λίγο πολύ γνωστό σε όλους. Αυτό που ίσως δε γνωρίζετε, είναι το γεγονός ότι πλέον έχετε τη δυνατότητα να επιδοτηθείτε για μια σοβαρή «επιχειρηματική» κίνηση στο Internet.

Αναφερόμαστε στο πρόγραμμα ΔΙΚΤΥΩΘΕΙΤΕ που επικεντρώνεται στην προώθηση των νέων τεχνολογιών στις ελληνικές Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις (ΜΜΕ). Κάθε επιχείρηση χρηματοδοτείται για την προμήθεια εξοπλισμού και υπηρεσιών με ποσοστό 40% των επιλέξιμων δαπανών και μέχρι 1.250 ευρώ για κάθε περίπτωση (δηλ. το 40% των 3.125 ευρώ, που θεωρούνται το ανώτατο όριο επιχορηγούμενης δαπάνης για κάθε περίπτωση).

Μέσω της επιδότησης για την αγορά ηλεκτρονικού υπολογιστή, την ανάπτυξη ενός δυναμικού δικτυακού τόπου αλλά και της δωρεάν εκπαίδευσης των εργαζομένων της επιχείρησής σας, το πρόγραμμα αποτελεί ολοκληρωμένη λύση, που λειτουργεί ως μοχλός ανάπτυξης στα χέρια σας.

Για τη συμμετοχή σας στο πρόγραμμα Δικτυωθείτε, θα πρέπει απλά και μόνο να επικοινωνήσετε μαζί μας. Όλα τα υπόλοιπα είναι δική μας δουλειά. Η εταιρία μας, η MARINET ΕΠΕ, είναι επίσημος συνεργάτης - προμηθευτής του προγράμματος Δικτυωθείτε και διαθέτοντας την απαραίτητη γνώση και εμπειρία μπορεί να αναλάβει για λογαριασμό σας και να ολοκληρώσει με απόλυτη επιτυχία και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κάθε απαραίτητο έργο, είτε αυτό πρόκειται για την αγορά του εξοπλισμού της επιχείρησής σας είτε για την ολοκληρωμένη παρουσία σας στο διαδίκτυο.

Δείτε εδώ κριτήρια συμμετοχής, επιλέξιμες δαπάνες και επιτυχημένα παραδείγματα υλοποίησης του προγράμματος στους προηγούμενους κύκλους..

Επικοινωνείστε με την Marinet ΕΠΕ για να ενημερωθείτε για τις δυνατότητες επιχορήγησης, υποβολή αιτήσεων και διαδικαστικό. ΠΑΤΕΙΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.

Το πρόγραμμα αφορά:

Επιδότηση για αγορά εξοπλισμού και υπηρεσιών πληροφορικής και Διαδικτύου. Στόχος της ενέργειας αυτής είναι η ανάπτυξη των ΜΜΕ μέσω του ηλεκτρονικού επιχειρείν. Επιδοτούνται:

  • Αγορά Η/Υ και περιφερειακών συστημάτων και λογισμικού
  • Σύνδεση στο Internet
  • Κατασκευή και φιλοξενία ιστοσελίδας
  • Κατασκευή και υπηρεσίες παροχέα ηλεκτρονικού καταστήματος

    Ανακεφαλαιώνοντας μπορείτε να αγοράσετε εξοπλισμό, να δημιουργήσετε μια δυναμική ιστοσελίδα με τα προϊόντα σας και να έχετε την προώθηση της MARINET σε όλα τα ξενοχοδεία της Ελλάδας. Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση και για μία κατ' ιδίαν συνάντηση.

    Αν θέλετε να λαμβάνετε και εσείς την περιοδική μας έκδοση με τα νέα του χώρου προμηθειών ξενοδοχείων μπορείτε να εγγραφείτε εδώ.

    Αν είστε εγγρεγραμμένοι στο Newsletter και δεν θέλετε να το λαμβάνετε μπορείτε να διαγραφείτε εδώ.

  • [ Top ^ ]

    [ Top ^ ]