HOTEL SUPPLIER > NEWSLETTER > Τεύχος 5 - 12 Δεκεμβρίου 2005



ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Δεν αρκεί μια ιστοσελίδα, πρέπει και κάποιοι να την βλέπουν!


Οι περισσότερες εταιρικές ιστοσελίδες που δημοσιεύονται στο internet υστερούν στο κυριότερο και τελικό στάδιο. Την προώθηση που φέρνει την επισκεψιμότητα.

Ωραία, κατασκευάσατε μια ιστοσελίδα που σας κόστισε κάποια χρήματα και μετά; Περιμένετε αποτελέσματα που ποτέ δεν σας ικανοποίησαν. Αφήνετε την επένδυσή σας ημιτελή και φυσικά χωρίς τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Είναι τυχαίο άραγε το ότι οι μεγαλύτερες εταιρείες ξοδεύουν περισσότερα χρήματα στην προώθηση των προϊόντων τους παρά στην παρασκευή τους;

Στην Marinet έχουμε την τεχνογνωσία να σας προσφέρουμε τη λύση. Απόδειξη της καλής εκτέλεσης της προώθησης και των δυνατοτήτων της εταιρείας μας είναι το ίδιο το www.hotelsupplier.gr που μέσα σε ένα χρόνο έχει καταφέρει να έχει αξιοζήλευτες θέσεις στις μηχανές αναζήτησης και να πετύχει αύξηση της επισκεψιμότητάς του στα επίπεδα των 1000 επισκεπτών ημερησίως και οι ιστοσελίδες των πελατών που υποστηρίζουμε.

Σας προτείνουμε τη συνεργασία μας για όφελος της επιχείρησής σας. Καλέστε μας στο 210 4101130 για να κανονίσουμε μια συνάντηση στα γραφεία μας ή να έρθει κάποιος συνεργάτης μας στο χώρο σας.

Επικοινωνείστε με την Marinet για να ενημερωθείτε για τις δυνατότητες προώθησης. ΠΑΤΕΙΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.

Αν θέλετε να λαμβάνετε και εσείς την περιοδική μας έκδοση με τα νέα του χώρου προμηθειών ξενοδοχείων μπορείτε να εγγραφείτε εδώ.

Αν είστε εγγρεγραμμένοι στο Newsletter και δεν θέλετε να το λαμβάνετε μπορείτε να διαγραφείτε εδώ.

[ Top ^ ]

[ Top ^ ]